18 de març de 2019
18.03.2019
Diari de Girona

El Fòrum Gastronòmic prescindeix dels serveis de l'empresa de Jami Matamala

L'empresari gironí és amic íntim de Carles Puigdemont, i l'acompanya des que va marxar de Catalunya · Incatis perd així un dels seus principals clients

17.03.2019 | 23:39
El Fòrum Gastronòmic prescindeix dels serveis de l'empresa de Jami Matamala

Fòrum Gastrònomic SL, que organitza fires amb aquesta denominació a Girona, Barcelona i La Corunya, ha decidit prescindir dels serveis d'un dels seus proveïdors històrics. Es tracta d'Incatis, l'empresa propietat del gironí Josep Maria «Jami» Matamala, amic íntim de Carles Puigdemont, a qui acompanya des que va abandonar Catalunya a finals de 2017. Segons ha avançat Crónica Global, aquest trencament es deu als problemes que aquesta relació causava en la imatge de marca del Fòrum Gastronòmic.

Neus Matamala, directiva d'Incatis i filla de Jami Matalama, ha confirmat els fets a través del seu perfil de Twitter, on dies abans ja va lamentar la decisió de Pep Palau, l'impulsor de Fòrum Gastronòmic. Segons la mateixa informació, la feina que Incatis realitzava per a Fòrum Gastronòmic suposava una part molt important dels ingressos de l'empresa dels Matamala. Alguns usuaris de Twitter van mostrar-se molt crítics amb la decisió de Fòrum Gastròmic, i alguns han arribat a demanar un boicot a aquesta fira.


Delicte d'encobriment

El gener d'aquest any, la Secció Tercera de la Sala Penal de l'Audiència Nacional va ordenar reobrir la investigació per un presumpte delicte d'encobriment contra Matamala i la resta dels acompanyants de l'expresident català Carles Puigdemont quan va ser interceptat a Alemanya el 25 de març del 2018.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook