18 de març de 2019
18.03.2019
Diari de Girona

Milers de visitants omplen Olot per la Fira de l'Embotit

Els productes convidats de l'edició d'aquest any han estat el xoriç de Galícia i el formatge de «tetilla»

17.03.2019 | 23:39
Milers de visitants omplen Olot per la Fira de l'Embotit

El gegant del porc i del xai van ballar ahir a la plaça rector Ferrer, davant de la façana de Sant Esteve, per tancar la Fira de l'Embotit de la Garrotxa, que durant tot el cap de setmana va dur milers d'amants dels sabors produïts per l'elaboració tradicional a Olot. Els assistents van poder gaudir de degustacions de plats condimentats amb paciència artesana a l'espai tast, al capdamunt del Firal, a més dels plats explicats i treballats pel cuiner Pep Nogué. També es van fer tallers d'embotir botifarres a càrrec de l'artesà Jordi Vilarrasa.

Un dels espais de la Fira de l'embotit amb més èxit va ser el titulat «un dia a pagès». En un recinte situat al Firal Petit, un pagès amb barretina i faixa va rebre centenars de nens i nenes que van poder jugar entre les bales de palla enmig de conills i gallines, pujar al seient d'un tractor o muntar sobre el lloc d'un ase.

Els productes convidats de l'edició d'enguany van ser el xoriç de Galícia i el formatge de tetilla i, per acompanyar els menjars, durant tota la fira hi va haver actuacions d'un grup de dansa gallec.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook