20 de març de 2019
20.03.2019

Aquests són els restaurants gironins amb el segell Km0-Slow Food

Nou establiments de la demarcació obtenen aquest distintiu

20.03.2019 | 18:52

L'Ametlla de Mar ha acollit l'acte anual del Lliurament del distintiu Km0-Slow Food a restaurants i menjadors escolars. Una gran carpa situada al Moll Pesquer (La Cala) ha estat l'escenari d'una festa ja consolidada que, després de 10 anys de la seva celebració, impulsa el grup de cuineres i cuiners que aposten per la cultura del bo, net i just. Enguany, 51 cuineres i cuiners de restaurants i 8 de menjadors escolars van rebre el distintiu, nou de les comarques gironines. El distintiu és una nova placa de ferro que incorpora el logotip de la Comunitat de Cuineres i Cuiners Slow Food de Catalunya, recentment creada.


Aquests són els restauradors i restaurants gironins que l'han rebut:

  • Carles Fabregó · Antaviana · Figueres
  • Carme Picas · El Ginjoler · Sant Feliu de Guíxols
  • Daniel Nieto · Marítim · Tossa de Mar
  • Iolanda Bustos · La Calèndula · Regencós
  • Lola Puig · Ca la Lola · Ullastret
  • Martí Rosàs · Ca la Maria · Llagostera
  • Òscar Bigas · Integral · Figueres
  • Quim Casellas · Casamar · Llafranc
  • Berta Costa · La Barberia · Palamós
  • Ramon Pau · Els caçadors · Ribes de Freser

Tots els restaurants ja tenien el distintiu l'any passat a excepció de La Barberia de Palamós i Els Caçadors de Ribes de Freser, que l'han rebut per primer cop aquest any.

També s'han entregat premis a productors compromesos, reconeixement que atorguen els propis cuineres i cuiners a aquelles iniciatives que es consideren rellevants per la seva implicació en els valors del bo, net i just. Els projectes reconeguts amb aquesta categoria han estat: L'Espigall, Bolet Ben Fet, l'Escairador, Senglar de Girona, la Segalla i Tòfona de la Conca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook