L'Associació Multicapacitats i la Fundació Eurofirms, juntament amb l'Ajuntament de Sant Gregori, organitzen la Volta Inclusiva, una cursa solidària que reivindica l'accessibilitat. Sant Gregori acollirà el 31 de març a les 10 la volta accessible, amb un recorregut de 5 quilòmetres.

Sota el lema «Tots som igual de diferents», va dirigida a un públic familiar ampli, als amants de l'esport, i a tots aquells que volen solidaritzar-se amb la causa, per reivindicar que les persones amb discapacitat, amb les eines adequades, poden estar en tots els àmbits de la societat.

La ruta, que va ser habilitada de forma accessible per l'Ajuntament, arrencarà des de la Pineda de Sant Gregori i es passarà molt a prop del Castell, una antiga fortalesa, l'actual Mas Ferran, i es tornarà de nou a la Pineda. La ruta es podrà fer caminant o corrent.

Per als impulsors de la cursa, és una oportunitat per substituir un model de pràctica de l'esport diferenciada, per un model de tipus inclusiu, en el qual les persones amb discapacitat puguin practica esport amb les persones sense discapacitat.

Els socis de Multicapacitats, que superen les 130 persones, realitzen diferents activitats inclusives d'oci i esport. Diumenge passat van anar a la Molina a practicar esquí adaptat, en una activitat familiar amb molt d'èxit.

L'entitat també ha realitzat sortides al llarg de l'estiu amb caiac adaptat, a les platges de la Costa Brava, o una programació d'escacs inclusius, gràcies a la col·laboració i l'ajut del Club d'Escacs Gerunda.