Olot va acollir dijous la tercera sessió territorial de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques per parlar de contractació a l'administració local. Aquestes sessions, que recorreran tot Catalunya, van dirigides especialment a responsables d'àrees de contractació i compres dels ens locals catalans amb la voluntat de compartir inquietuds, estratègies i dubtes, un any després de la vigència de la Llei de Contractes del Sector Públic (LCSP).

Aquesta sessió es va fer a Olot amb més de 60 tècnics de les comarques de l'Alt Empordà, Baix Empordà, Garrotxa, Gironès, Pla de l'Estany, Ripollès i la Selva. La sessió va servir per tractar aspectes com els procediments dels contractes menors, amb la participació de la secretària de l'Ajuntament d'Arenys de Munt, María del Carmen Gómez.

També es va parlar de pautes en l'elaboració del plec per a l'execució del contracte i de la implementació de clàusules socials i mediambientals amb el cap de la Unitat de Contractació a l'Ajuntament de Premià de Mar, Jofre Clofent, i dels criteris i subcriteris d'adjudicació amb la secretària del Consell Comarcal del Bages, Llum Bruno. Les sessions es basen en un intercanvi d'experiències i bones pràctiques.