Les estacions d'esquí del Ripollès, Vallter 2000 i Vall de Núria, arriben a la recta final de l'hivern amb nous horaris d'obertura, perquè els usuaris puguin gaudir dels últims dies de temporada amb unes condicions excepcionals.

L'estació de Vall de Núria romandrà tancada fins divendres 29 de març, però tornarà a estar en funcionament el cap de setmana del 30 i 31 (de 9 a 2), data en què posarà punt i final a la temporada d'esquí, previsió que pot variar, però, en funció de la situació meteorològica. Amb tot, el cap de setmana del 6 i 7 d'abril l'estació estudia la possibilitat de reobrir la zona de debutants i la pista de les Creus (des del Telecabina), sempre que les condicions siguin favorables.

Com és habitual, el tancament de l'estació no afectarà a la resta de serveis de Vall de Núria, és a dir, el Cremallera (l'únic mitjà d'accés directe a l'estació), el Parc Lúdic, l'hotel i els apartaments, així com també el Santuari, el Centre d'Interpretació i les exposicions.

A partir de l'1 d'abril, Vall de Núria escalfarà motors amb l'arribada de la primavera posant en marxa diferents activitats d'estiu com, per exemple, els passejos en barca, els ponis i el minigolf.

Després d'una temporada d'hivern amb més de quatre mesos d'obertura de gran part del domini esquiable de l'estació, Vallter 2000 dona la benvinguda a la primavera amb un nou horari. Del 25 al 29 de març, els usuaris podran accedir-hi de 8 del matí a 2 del migdia. Pel que fa al cap de setmana del 30 i 31, els visitants podran gaudir de la neu de 8 a 3 per tal de garantir les millors condicions.