Un home ha resultat ferit després de rebre un cop al cap amb un objecte contundent durant una baralla multitudinària que es va produir al barri de la Farga de Banyoles. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació amb la finalitat d'identificar les persones sospitosos i portar-les davant la justícia.

Els fets haurien passat cap a dos quarts de nou de dimarts, quan es va produir una primera baralla dins un pis del barri. Poca estona després, la trifulga es va reprendre al carrer, on es van enfrontar dos grups, un format per quatre persones i l'altre amb tres integrants. Un home d'aquest segon grup va rebre el cop amb un objecte al cap i el van haver de traslladar a l'hospital Trueta per rebre atenció mèdica, tot i que ahir a primera hora de la tarda ja havia rebut l'alta.

Ahir, agents dels Mossos estaven prenent declaracions i havien obert una investigació per determinar les causes de la baralla i acabar d'identificar els sospitosos. No es descartaven detencions o que denunciïn els suposats autors al jutjat.