El jutge ha decidit enviar a presó provisional els sis membres de la banda de lladres que punxava les rodes dels vehicles de turistes a l'autopista AP-7 per tal de robar-los. Els Mossos d'Esquadra van desmantellar aquest dilluns el grup criminal i segons la policia, actuava des de la Jonquera fins a Múrica. En cinc mesos haurien comès prop de 30 fets i van aconseguir-ne un gran benefici.

Els sis membres del grup criminal, d'origen serbi i kosovar i d'entre 35 i 50 anys, van passar aquest dimecres a disposició judicial i el magistrat del jutjat instrucció número 3 de Reus va acordar enviar-los a presó provisional comunicada i sense fiança.

A més, el jutge els imputa els delictes d'organització criminal, 22 de furt, dos de robatori amb violència, un de robatori amb força, sis lleus de danys, sis contra la seguretat vial, tinença il·lícita d'armes i estafa.

Aquest dilluns agents de la Unitat Operativa de Mobilitat dels Mossos d'Esquadra van detenir els màxims responsables del grup en un dispositiu desenvolupat a l'àrea de Tarragona, en concret a Reus, a l'Ametlla de Mar i a l'Hospitalet de l'Infant.

A banda del nombre de fets, la policia assegura que aquests arrestats, amb centenars d'antecedents policials, van invertir més de 9.000 euros en vehicles de lloguer d'alta gamma amb els quals cometien els fets.