El ple de l'Ajuntament de Cassà de la Selva va aprovar dijous el vespre el Pla de Foment del Voluntariat per ajudar les entitats del municipi. L'equip de govern d'ERC va valorar aquest acord molt positivament perquè « el voluntariat i el teixit associatiu estan en la base de la construcció d'una societat forta i autònoma, capaç de generar respostes a les necessitats i inquietuds en multitud d'àmbits».

Al municipi de Cassà hi ha persones que d'una manera lliure, sense contraprestació econòmica, decideixen dedicar part del seu temps al servei dels altres o a interessos socials i col·lectius, per mitjà de la participació en programes de voluntariat que duen a terme entitats sense ànim de lucre o bé per mitjà de l'associacionisme. Ara amb aquest pla el que es vol és donar reconeixement, suport i fomentar la cultura de la participació a través de la figura del voluntariat, vinculant els ciutadans interessats a ajudar a les entitats del municipi que així ho requereixin.

D'altra banda, durant el ple del mes de març també es va aprovar el conveni de cessió d'una finca entre els carrers Primitiu Artigas, Doctor Robert i carrer Hospital per a ús d'aparcament públic. El nou espai permetrà l'estacionament de 40 vehicles.