L'estació d'esquí de Masella preveu allargar la temporada fins a finals d'abril o la primera setmana de maig, segons va informar ahir en una nota de premsa. En aquests moments, el complex manté oberts tots els seus eixos bàsics, és a dir, 16 dels 17 remuntadors dels quals compta estan en funcionament, i 43 del total de 65 pistes estan obertes.

Tot i així, aquestes condicions poden variar durant les properes setmanes, i dependrà de la persistència de la neu i de si les condicions climàtiques «milloren». És per això que des del complex no han concretat una data i han previst que aquesta s'allargui almenys un mes més.

Tot i que aquest ha estat un any excepcional per les nevades primerenques que van permetre a l'estació obrir portes en una data rècord, ara la manca de neu que hi ha hagut durant els mesos d'hivern podria fer baixar el nombre de pistes obertes de cara a les properes setmanes.

Així i tot, les bones condicions naturals en què es troba el complex i les previsions de neu durant els propers dies fan que l'estació encari amb optimisme la recta final de temporada.

Nevades imminents

De fet, «les previsions ens diuen que durant els propers dies el bloqueig anticiclònic marxarà i nevarà, per la qual cosa comptem que augmentin els gruixos de les cotes mitjanes i altes», expliquen des de l'estació. A més, Masella té al seu favor el fet que es pugui accedir a l'estació a partir de cotes altes.

Aquest ha estat un any atípic per a la temporada d'esquí catalana, que en el cas de Masella va començar l'1 de novembre, la data més primerenca mai assolida als Pirineus. Això ha fet que ahir l'estació celebrés 150 dies des la seva obertura amb unes condicions de neu «òptimes». Per tal de celebrar la fita, el complex ha anunciat un abonament especial amb descomptes i diverses prestacions.