31 de març de 2019
31.03.2019
Diari de Girona

Vilobí d'Onyar posa en marxa un nou espai per incentivar l'emprenedoria

?La instal·lació compta amb una sala de reunions, un espai per menjar i internet

30.03.2019 | 23:31
Vilobí d'Onyar posa en marxa un nou espai per incentivar l'emprenedoria

Vilobí d'Onyar ha posat en marxa en fase de prova el nou espai Coworking El Sindicat. Es tracta d'unes instal·lacions que tenen per objectiu incentivar l'activitat emprenedora al municipi i promoure una cultura econòmica col·laborativa.

Els coworkings són, per definició, espais per treballar i compartir projectes i activitats empresarials. L'espai de Vilobí és el tercer de titularitat pública que es posa en funcionament a la comarca de La Selva, on ja hi ha funcionant El Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners i l'Escorxador de Vidreres.

A banda de fer una crida a emprenedors del municipi perquè utilitzin aquest espai, el Coworking El Sindicat es posa en marxa amb la idea de fer una proposta interessant i de proximitat als empresaris que ja utilitzen aquest tipus d'infrastructures a altres llocs de la comarca. L'objectiu, segons explica l'Ajuntament en un comunicat, és que el converteixin en el seu coworking de referència o, si més no, el puguin utilitzar com a suport a les seves necessitats empresarials.

Els serveis que ofereix el Coworking El Sindicat inclouen un espai per a treballar, una sala de reunions amb projector i un espai office amb màquines de cafè, refrescos i menjar. També hi ha connexió a internet d'alta velocitat. En aquesta fase inicial, l'horari del nou espai és de les quatre a les set de la tarda. A més, per a tots els usuaris que s'hi apuntin ara l'accés serà gratuït fins que s'aprovin els preus públics el mes de juny.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook