Un dels participants a la caminada popular dels Hostalets d'en Bas va morir ahir durant la cursa, molt probablement per causes naturals. L'home, David N.G. de 41 anys, era mosso d'esquadra destinat a l'àrea de Seguretat Ciutadana d'Olot i veí de Sant Esteve d'en Bas.

La caminada, no especialment dificultosa, tenia 18 quilòmetres de recorregut i, després de conèixer-se la mort, diversos col·lectius van mostrar el seu condol. Un d'ells va ser el sindicat CAT a través de la xarxa Twitter, on va deixar escrit: «La vida és injusta» i s'unia al condol «de la família, escamot, companys, amics...».

El Sindicat de Mossos d'Esquadratambé va reaccionar a la mateixa xarxa social per donar el condol als familiars i companys de feina de l'agent. Una altra de les forces sindicals de cos policial (SAP-FEPOL) també es va afegir a les mostres de dolor: «Lamentablement un altre company ens ha deixat avui (...). El més sentit suport i escalf a la família, amics/igues i companys/anyes. Decansa en pau».

L'Ajuntament de la Vall d'en Bas «Consternats per la mort d'un participant a la caminada dels Hostalets d'aquest matí. El nostre condol a família i amics d'aquest veí de Sant Esteve».