Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes implicats en la baralla que va deixar un ferit amb punts de sutura al cap el dimarts de la setmana passada al barri de la Farga de Banyoles.

Els detinguts són tots de nacionalitat magrebina, de 27, 29, 31 i 45 anys, i són veïns de la ciutat. La policia els acusa de ser els presumptes autors d'un delicte de danys. I tot apunta, segons la investigació, que la batussa va produir-se arran d'un afer de tràfic de drogues en aquest barri.

Cal recordar que els Mossos van portar a terme un operatiu aquest mes passat qu va desmantellar una organització criminal dedicada al tràfic de drogues amb epicentre en aquest barri de Banyoles. Des d'aquí es controlaven diferents punts de distribució de droga per Girona.

El cas d'aquesta setmana passada va ser una baralla que va produir-se al carrer Girona. En concret, davant d'un bar hi va haver uns enfrontaments entre dos grups presumptament amb l'ús d'armes blanques i/o objectes contundents. A causa dels fets un home va resultar lesionat i va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta. Dos dies després, els Mossos van arrestar quatre homes implicats en l'agressió a tres persones, una dona i dos homes. Després d'una investigació i gràcies a les descripcions facilitades per les víctimes, els policies van poder enxampar els presumptes culpables. Durant l'arrest, els van comissar un martell, una pota de cabra i una clau anglesa.