02 de abril de 2019
02.04.2019
Diari de Girona

Olot ha començat el Mercat de la Proximitat i la Conversa

Els objectius són reflotar el sentiment de pertinença i potenciar la relació dins la diversitat i la complexitat

02.04.2019 | 00:44
Una de les activitats ahir al matí al costat d'una de les parades del planter del mercat.

El Consorci de Benestar Social de la Garrotxa va aprofitar el mercat setmanal d'ahir per recuperar la idea de ciutat com a espai de relació.

Amb el títol de Mercat de la Proximitat i de la Conversa van començar un seguit d'activitats que duraran fins divendres, dia 5 d'abril.

Segons ha explicat el tècnic de Benestar Social, Eduard Carrera, el programa compta amb 20 activitats que giren al voltant de la idea de fer les ciutats més humanes. Per aconseguir-ho les intervencions procuren reflorar el sentiment de pertinença i potenciar la relació dins la diversitat i la complexitat.

Ha explicat que les activitats segueixen els models de les intervencions artístiques al carrer, les xerrades sobre temes de cultura. Ha concretat que una activitat serà una biblioteca humana en la qual persones explicaran experiències viscudes i una altra consistirà a regalar converses. Per propiciar les converses posaran cadires i mobles en llocs del carrer Sant Rafel i diferents indrets del Nucli Antic. També han previst fer activitats a la sala d'espera de l'ambulatori de la Seguretat Social.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook