03 de abril de 2019
03.04.2019
Diari de Girona

Una empresa de surf, una de cosmètica i una editorial, pemiades a Olot

La finalitat és valorar les iniciatives empresarials i alhora dinamitzar i promoure l'emprenedoria

03.04.2019 | 00:58
Una empresa de surf, una de cosmètica i una editorial, pemiades a Olot

L'Agència Dimami'G va atorgar els premis 100% emprenedors fa pocs dies. Els premiats van ser Sílvia Rodríguez i Josep Font d'Exo Surf, Òria Pendon d'Òria Cosmètica Natural i Artesanal i Òscar Cabana de Bassegoda Grup.

Josep Font i Sílvia Rodríguez es van endur un premi valorat en 3.000 euros. El mèrit va ser la creació d'una empresa dedicada a l'elaboració d'accessoris de surf biodegradables.

El segon premi, dotat amb 1.500 euros, va ser per a Òria Cosmètica Natural i Artesanal. És una empresa que crea els seus productes a partir de les plantes d'un hort ubicat a la Fageda d'en Jordà. A més d'hort, tenen un jardí aromàtic, un obrador i un laboratori a la Fageda d'en Jordà. L'aromatòloga Òria Pendon va recollir el premi.

El premi al jove empresari va ser per a Òscar Cabana. Ha fet un projecte destinat a assessorar les empreses que volen comunicar la seva activitat.

L'esdeveniment va ser presidit per la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacon. La consellera va valorar que cal premiar el talent jove perquè és la garantia de la continuïtat de l'activitat econòmica.

L'emprenedor i fundador de l'empresa Innovalley, Xavier Verdaguer, va participar com a ponent i el grup Les Anxovetes va amenitzar l'acte.

Els premis 100% emprenedors van suposar la cloenda del programa Garrotxa Emprèn. Van assistir a l'acte més d'un centenar de persones.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook