Blanes acull dissabte la presentació del llibre Culleres que cuiden, de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer. La Sala de Plens de l'ajuntament de Blanes acollirà la presentació del llibre i l'acte comptarà amb la participació de la il·lustradora i ninotaire Pilarín Bayés, autora de les il·lustracions de l'estoig i dels dos volums de què està format el llibre, així com de cuiners que han col·laborat amb l'aportació de receptes.

Aquest llibre és una guia amb consells d'alimentació per a infants i adults amb càncer, escrit per la doctora Antonieta Barahona.

L'objectiu és pal·liar al màxim els efectes secundaris que poden sorgir al llarg de la malaltia derivats del tractament oncològic.

El primer volum compta amb contingut teòric i el segon és de caire més pràctic i lúdic per completar el primer amb receptes de famosos cuiners i pastissers com Nandu Jubany, les Cuineres de Sils, Oriol Sala, Sergi Vallès, Carme Ruscalleda, Glòria Muñoz i Jordi Gironès, entre d'altres.

Precisament està previst que alguns dels cuiners i pastissers participin dissabte vinent en l'acte, que es tancarà amb la signatura de llibres a càrrec de Pilarín Bayés.

La presentació que tindrà lloc aquest proper dissabte l'encapçalarà l'alcalde de Blanes, Mario Ros, acompanyat del president de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer, Joan Torner. Aquesta Fundació és una entitat de la població de la Costa Brava que va néixer amb la voluntat d'ajudar els nens malalts de càncer i les seves famílies.