Esquerra Republicana de Cassà de la Selva ha presentat aquest divendres la llista de les persones que formen part de la candidatura per a les eleccions municipals, així com les línies principals del programa electoral. L'equip, encapçalat per l'actual alcalde Martí Vallès, està format per 27 persones d'àmbits professionals diferents.

El cap de llista i actual batlle destaca que «hem elaborat una llista totalment paritària i cremallera». El partit assegura que han preparat el programa electoral a partir de diverses sessions participatives obertes a tot el poble fetes des del febrer del 2018, seguint també les línies de treball creades entre tots els ciutadans al pla estratègic Cassà 2025.

La candidatura d'ERC, en la qual 4 dels actuals regidors de l'equip de govern tornen a ser entre els primers llocs. L'actual alcalde també ha agraït en l'acte la feina dels dos regidors que no repeteixen: per una banda, Emili Mató, de Promoció Econòmica, Urbanisme i Mobilitat i, per altra banda, Eva Sáez, d'Educació, Serveis Socials i Urbanisme.