05 de abril de 2019
05.04.2019
Diari de Girona

Olot no descarta demanar un tram provisional de variant per desviar trànsit

L'alcalde va agrair la paciència dels conductors i alhora l'actitud dels que van tallar la carretera

05.04.2019 | 01:07
Veíns amb màscares en la manifestació de dimecres.

L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas, ahir, va considerar que no es pot descartar fer un avanç provisional de la variant entre Codella (Les Preses) i la rotonda de l'Hospital (Polígons de la Guardiola i el Morrot) que suposaria una desviació entre la C-37 (túnels de Bracons) i la C-152 (Les Preses) i l'autovia A-26.

L'alcalde va valorar que no seria una solució desitjable i ho va valorar com un embolic pel trànsit però ho va valorar una alternativa al supòsit que no hi hagi cap solució per passar la variant per les Preses i la Vall d'en Bas.

Josep Maria Corominas va fer la valoració després d'agrair la paciència dels conductors i alhora el posicionament dels manifestants que abans-d'ahir van tallar l'Avinguda Sant Jordi en una hora punta.

L'alcalde va reiterar que la Generalitat ha de donar una solució al fet que un carrer d'Olot fa la funció de connector dins de la xarxa viària de la Direcció General de Carreteres.

Sobre la variant va anunciar que abans del juny, la Generalitat haurà adjudicat l'estudi de la part nord i haurà definit el traçat del pas per la Vall d'en Bas i les Preses. També va anunciar la licitació d'un projecte de millora de l'Avinguda Sant Jordi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook