Ciutadans va anunciar ahir la candidatura de Daniel Pamplona com a candidat a l'alcaldia de Girona en les pròximes eleccions municipals. Amb 29 anys, l'aspirant a l'alcaldia és llicenciat en Ciències Polítiques, màster en Unió Europea i en l'actualitat és doctorand en Dret.

En l'àmbit professional, ha treballat a l'Organisme Internacional i a l'Oficina de les Nacions Unides contra la Droga i el Delicte, a Viena. El 2015 va fundar una empresa a Londres dins el sector de les empreses emergents.

El candidat del partit «taronja» va assegurar que assumeix el repte d'aconseguir l'alcaldia de Girona. Per tal d'aconseguir aquest objectiu, transmet els missatges de «retornar la concòrdia entre els gironins» i aconseguir «una ciutat moderna i cosmopolita».

A més del candidat de Girona, Ciutadans ahir va confirmar José Luis Villa com a candidat a l'alcaldia de Platja d'Aro, José Manuel Álvarez com a candidat a Roses i Jordi Hernández a Lloret de Mar.

A Platja d'Aro, Villa, de 56 anys és regidor i actual portaveu dels taronges. En l'àmbit professional és empresari.

A Roses, José Manuel Álvarez té 45 anys i en aquests moments ja és regidor i portaveu dels taronges a l'Ajuntament.

El candidat per Lloret, Jordi Hernández, és regidor a l'Ajuntament de Lloret i conseller al Consell Comarcal de la Selva.