Ciutadans ha anunciat la candidatura de Jaume Vizern com a candidat a l'alcaldia d'Olot en les pròximes eleccions municipals. Vizern va ser president d'Unió Democràtica de Catalunya a Olot durant els anys 90, regidor de l'equip de govern de CiU durant els mandats de Pere Macias i Isabel Brussosa i regidor de CiU a l'oposició en el primer mandat de Lluís Sacrest (1999-2003).

En el seu pas per la taula de plens va tenir les regidories de Medi Ambient i Sanitat. Fora de la política municipal, ha treballat en els sectors bancari i d'assegurances. Té seixanta anys.

Es va inscriure a Ciutadans l'any 2017, amb l'objectiu "d'ajudar a la unió i la convivència dels olotins per damunt de les diferències polítiques" i també per ajudar els col·lectius més desfavorits de la ciutat i potenciar els empresaris i treballadors d'Olot, que ha situat han situat.

Vizern ha considerat que "Ciutadans serà una força decisiva en les pròximes eleccions municipals". En les últimes eleccions al Parlament, Ciutadans va obtenir 2.344 vots el 12,58% del total i es mostrar com la tercera força més votada.