El segon premi del Sorteig Especial Associació Espanyola Contra el Càncer de la Loteria Nacional celebrat dissabte, que va correspondre al número 09367, va repartir 250.000 euros a Ripoll.

L'administració número 2 El Trébol va distribuir part del segon premi a la capital del Ripollès amb la venda de deu dècims de 25.000 euros cadascun, cinc a guixeta i la resta corresponen a persones que estan abonades a aquest número. De fet, tal i com va afirmar el responsable de l'administració, Marc Rosa, el número premiat és fix a El Trébol des de fa 40 anys. Segons Rosa tots els premiats són de la comarca i, a tall d'anècdota, hi ha dues persones abonades que encara no han pogut recollir el número perquè estan a Andorra però tenen previst venir-lo a buscar avui tan bon punt tornin.

El segon premi del Sorteig Especial Associació Espanyola Contra el Càncer de la Loteria Nacional també va tocar a Alacant, Barcelona, Bilbao, Mallorca, Madrid, Múrcia i Tenerife.

Administració afortunada

Marc Rosa es va mostrar satisfet per haver obtingut el segon premi de la Loteria Nacional i va assegurar que la terminació del número és afortunada perquè l'estiu del 2017 van repartir 26 milions d'euros amb el 02937, que també acaba en 37. A part d'això, l'administració ha sigut premiada en diverses ocasions com per exemple, el 2012, quan el quart premi del Sorteig de Nadal va deixar més de 30 milions a la capital del Ripollès. Després d'aquests èxits, al llarg dels últims anys, moltes persones d'arreu de la demarcació gironina s'han acostat a l'administració de Ripoll per provar sort amb algun dècim i, a més, l'afluència de compradors s'ha extès a altres comarques com ara Osona.