El Local Social de Quart va acollit ahir la presentació de la candidatura d'ERC per les ERCmunicipals del proper mes de maig. El cap de llista republicà, Francesc Pérez, va explicar que es tracta d'una candidatura que «combina experiència i joventut, un equip solvent i compromès amb el poble, amb una clara vocació de servei públic».

Pérez va subratllar que «l'equip que us presento és una llista renovada, un equip participatiu, inclusiu i divers, un mirall d'allò que volem per al nostre poble, on dones, homes, nens i grans tinguin veu i representació».

«Fa temps que insistim en la necessitat de posar mesures que evitin els furts i els actes vandàlics, necessitem seguretat per garantir la qualitat de vida que sempre havíem tingut. Per a nosaltres cada persona és important, al marge de les estadístiques. Creiem que estem en un punt que si es treballa bé i de valent, podem reconduir la situació. I això és indispensable per crear el model de poble que volem», va indicar.

Pérez té 43 anys i és professional de la prevenció de riscos laborals des de fa més de setze anys. Des del 2010 està vinculat al projecte d'ERC a Quart i des de fa quatre anys treballa per Quart com a regidor des de l'oposició. Aïna Subiñà, Xavier Troyano, Eva Ribas i Arnau Benac són els altres candidats de la llista d'ERC.