Jaume Quintana encapçalarà la candidatura de Junts per Catalunya (JxCat) a Santa Cristina d'Aro a les eleccions municipals del 26 de maig amb un «projecte nou, fresc i responsable» per al poble. Quintana va presentar dissabte els membres de la llista en el qual també va intervenir el cap de llista per Girona de JxCat al Congrés a les eleccions del 28 d'abril, Jaume Alonso-Cuevillas.

«Creiem fermament que a l'Ajuntament hi calen nous aires, nova gent i regeneració, es necessiten persones noves, que aportin idees fresques i proposin canvis estructurals responsables, necessaris i profunds», va assenyalar Quintana. Va remarcar també que encapçala un projecte «format per un equip de persones preparades, carregades d'il·lusió, disposades a assumir reptes i que no s'arrugaran davant l'adversitat».

L'alcaldable va recordar que «cal un consistori més àgil, eficaç i proper, que sàpiga escoltar i sigui resolutiu. Hi ha pendents temes molt importants, com el projecte de la nova biblioteca, que avança a passos de formiga, o la revisió del POUM, que s'ha començat a les acaballes de la legislatura quan és un dels elements vitals per al poble».