La Fundació Autisme Mas Casadevall ha engegat una campanya d'aportacions econòmiques per adquirir un forn pel taller de ceràmica que hi ha a les seves instal·lacions de Serinyà. L'adquisició d'aquest forn té un cost de 9.000 euros dels quals l'Obra Social de La Caixa ja n'ha aportat 3.000 i també han rebut una aportació destacada de la Fundació Roviralta.

Per tal de cobrir la resta, els responsables de la fundació i l'entitat bancària, han activat una campanya de micromecenatge amb aportacions que es podran fer des de qualsevol oficina de CaixaBank del Pla de l'Estany, a través de CaixaBank Now o del web caixabank.cat. Si s'assoleix l'èxit d'aquesta acció solidària, la Fundació Mas Casadevall podrà adquirir aquest forn que els permetrà coure les peces de gres que elaboren i altres materials d'alta cocció.

La Fundació Autisme Mas Casadevall és una entitat d'iniciativa social que atén a 38 persones diagnosticades de Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), i altres patologies amb una discapacitat d'entre el 65 i 99 %. L'entitat, en funcionament des de 1988, dona suport per la vida i el treball a persones amb TEA i treballa educant una conducta independent dels usuaris i atendre les seves necessitats de tractament mèdic, sanitari, educatiu i laboral.

La tasca ocupacional que ofereix la Fundacó Autisme Mas Casadevall cerca que les persones excloses del món laboral productiu, disposin d'un espai de treball idoni per les seves característiques, ajudant al seu desenvolupament personal i creant diferents productes de qualitat.