08 de abril de 2019
08.04.2019
Diari de Girona

Un segon premi de la Loteria Nacional deixa 250.000 euros a Ripoll

L'administració El Trébol va vendre 10 dècims del número 09367, abonat des de fa 40 anys

07.04.2019 | 23:14
Marc Rosa, responsable de l'administració

El segon premi del Sorteig Especial Associació Espanyola Contra el Càncer de la Loteria Nacional celebrat dissabte, que va correspondre al número 09367, va repartir 250.000 euros a Ripoll.

L'administració número 2 El Trébol va distribuir part del segon premi a la capital del Ripollès amb la venda de deu dècims de 25.000 euros cadascun, cinc a guixeta i la resta corresponen a persones que estan abonades a aquest número. De fet, tal i com va afirmar el responsable de l'administració, Marc Rosa, el número premiat és fix a El Trébol des de fa 40 anys. Segons Rosa tots els premiats són de la comarca i, a tall d'anècdota, hi ha dues persones abonades que encara no han pogut recollir el número perquè estan a Andorra però tenen previst venir-lo a buscar avui tan bon punt tornin.

El segon premi del Sorteig Especial Associació Espanyola Contra el Càncer de la Loteria Nacional també va tocar a Alacant, Barcelona, Bilbao, Mallorca, Madrid, Múrcia i Tenerife.

Administració afortunada

Marc Rosa es va mostrar satisfet per haver obtingut el segon premi de la Loteria Nacional i va assegurar que la terminació del número és afortunada perquè l'estiu del 2017 van repartir 26 milions d'euros amb el 02937, que també acaba en 37. A part d'això, l'administració ha sigut premiada en diverses ocasions com per exemple, el 2012, quan el quart premi del Sorteig de Nadal va deixar més de 30 milions a la capital del Ripollès. Després d'aquests èxits, al llarg dels últims anys, moltes persones d'arreu de la demarcació gironina s'han acostat a l'administració de Ripoll per provar sort amb algun dècim i, a més, l'afluència de compradors s'ha extès a altres comarques com ara Osona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook