10 de abril de 2019
10.04.2019
Diari de Girona

Els animalistes d'Olot volen un compromís clar dels partits per fer un parc de gossos

La Fundació Fauna recorda que els propietaris de gossos paguen l'impost de tinença d'animals

09.04.2019 | 23:55
Els animalistes d'Olot volen un compromís clar dels partits per fer un parc de gossos

La Fundació Fauna ha fet arribar una proposta d'espai de gossos als partits que es presenten a les pròximes eleccions municipals. Segons ha explicat el president de la Fundació, David Serramitjana, la voluntat és obtenir un compromís clar dels partits en la creació del primer parc de gossos d'Olot.

Serramitjana ha explicat que en les eleccions passades la major part dels partits portaven el parc de gossos al seu programa. En canvi, el mandat està acabat i no hi ha el parc de gossos enlloc.

Segons ell, els partits han de complir amb els seus compromisos encara que no tothom hi estigui d'acord. «El desacord està en totes les coses, però l'Ajuntament s'ha de mullar», ha considerat. Serramitjana creu que si l'Ajuntament busca l'espai adequat, un parc de gossos no ha de ser un perjudici per a ningú.

«Portar gossos a passejar per Olot no és agradable perquè no el pots portar deslligat i molta gent opta per dur el gos a passejar fora de la ciutat», ha explicat. Ha afegit que la gent amb poca mobilitat no pot dur el gos a passejar fora de la ciutat.

Segons ell, l'ideal seria l'existència d'un parc per a gossos tancat, amb bancs, una font i un servei de neteja i desinfecció.

Considera que el parc seria un retorn als impostos per tinença d'animals que paguen els propietaris de gossos censats i amb xip d'identificació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook