11 de abril de 2019
11.04.2019
Diari de Girona

UPM.Cat es presentarà a dotze localitats gironines i a l'EMD de l'Estartit

Tindran candidatures a Sant Feliu de Guíxols, Santa Coloma de Farners, Llançà, Torroella i Flaçà, entre altres

11.04.2019 | 00:47
UPM.Cat es presentarà a dotze localitats gironines i a l'EMD de l'Estartit

La coalició de Moviment d'Esquerres i Unitat i Progrés Municipal (UPM.cat) presentarà candidatures a les municipals a dotze localitats de les comarques gironines i a l'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit, segons han anunciat en un comunicat de premsa.

D'aquesta manera, UPM.cat, sota diferents sigles locals, es presentarà a les localitats de Begur, Sant Feliu de Guíxols, Garrigoles, Torroella de Montgrí (Baix Empordà), Llançà, Palau-saverdera, El Far d'Empordà i Pont de Molins (Alt Empordà), Sant Joan de les Abadesses i Queralbs (Ripollès), Santa Coloma de Farners (la Selva) i Flaçà (Gironès).

Segons ha informat el partit, aquestes forces polítiques municipalistes i progressistes, que mantenen cadascuna la seva independència local, s'han agrupat per aprofitar sinergies i intentar tenir presència als consells comarcals.

Dret a l'autodeterminació

En el moment de la seva presentació oficial, el passat mes de febrer, la nova coalició va defensar el dret «irrenunciable a l'autodeterminació» de Catalunya i van assegurar que naixien amb la voluntat de ser una «casa comuna» del progressisme.

Segons van indicar llavors els seus responsables, l'objectiu de la iniciativa és aglutinar el màxim de llistes possible al voltant dels valors catalanistes, progressistes i municipalistes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook