Accident de trànsit aparatós amb un conductor ferit a la carretera dels Àngels. Un conductor es va estimbar aquest dimecres a la nit per un desnivell de sis metres d'altura amb el cotxe.

L'home va resultar ferit de poca gravetat però els Bombers el van haver de rescatar i el SEM el va traslladar fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. L'accident de trànsit es va produir a la carretera GIV-6703, a l'altura del quilòmetre 1, al seu pas pel municipi de Quart pels volts d'un quart de dotze de la nit de dimecres.

Aquesta carretera és força concorreguda per ciclistes, corredors i gent que puja fins al cim on hi ha el Santuari dels Àngels caminant, però sortosament els fets es van produir de nit i no s'hi va veure ningú més implicat.

En aquest cas, el sinistre viari està essent investigat per la policia, i és que el cotxe va patir una sortida de la via i va acabar al fons d'un desnivell de sis metres. Arran dels fets, es van activar els serveis d'emergències. Els Bombers s'hi van desplaçar amb quatre dotacions i van comprovar que l'home no havia quedat atrapat a dins del vehicle.

Tot i això, van haver-lo de rescatar perquè estava ferit a la zona de l'accident. El van haver de rescatar del fons del terraplè, el van posar a la llitera i el van portar fins a la carretera, on ja esperava el SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques).

Els serveis mèdics hi van enviar dues ambulàncies del SEM al lloc dels fets i van derivar el ferit, un home de 64 anys, a l'hospital Josep Trueta de Girona. El seu estat era de poca gravetat. Al punt del sinistre viari també s'hi van desplaçar els Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació d'aquest sinistre viari a la carreta dels Àngels.