Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat dos joves, de 25 i 19 anys d'edat, per intentar robar a un grup de nois amb un ganivet. Els fets van passar a Camprodon a la tarda.

Cap a dos quarts de cinc de la tarda, agents de la comissaria de Ripoll van rebre un avís que s'estava produint una baralla al centre de la població. Quan els membres del cos policial van arribar fins al lloc dels fets, van constatar que el que s'havia produït era un intent de robatori.

Fugida en bicicleta

Segons van poder veure, dos joves havien intimidat amb un ganivet tres nois amb la intenció de robar els diners que portaven. Els membres del grup s'hi van resistir i, finalment, els lladres van haver de fugir corrent sense el botí. La policia va poder saber que els joves havien fugit en bicicleta en direcció Ripoll i els van localitzar a la C-38.

Els Mossos d'Esquadra els van detenir a tots dos com a presumptes autors d'un intent de robatori amb violència i intimidació. Els arrestats, un dels quals compta amb antecedents, van quedar em llibertat amb càrrecs després d'haver passat a disposició judicial.