14 de abril de 2019
14.04.2019
Diari de Girona

La Molina i Masella esperen una Setmana Santa «extraordinària»

?Les dues instal·lacions del Pirineu gironí asseguren que les nevades que han caigut les últimes setmanes han contribuït a incrementar les reserves en allotjaments per a aquests dies ?Reconeixen que la temporada no ha estat com l'anterior però destaquen la «bona resposta» dels esquiadors

14.04.2019 | 00:06
La Molina i Masella esperen una Setmana Santa «extraordinària»

Les estacions de La Molina i Masella esperen que la Setmana Santa i el final de temporada siguin «extraordinaris», en bona part per la gran quantitat de neu que ha caigut les últimes setmanes. Les dues instal·lacions del pirineu gironí reconeixen que les darreres precipitacions han contribuït a animar les reserves en allotjaments dels amants de l'esquí per aquests dies festius. El responsable de comunicació de Masella, Ramon Boter, va assenyalar que la neu és d'una «molt bona qualitat» i reconeix que esperen que l'ocupació es correspongui amb les expectatives.

I és que aquest any les nevades han escassejat al pirineu gironí. Les precipitacions dels darrers dies, però, han deixat gruixos considerables. En concret, a Masella els amants de l'esquí gaudiran de més de 60 centímetres de neu nova. Una xifra similar a La Molina. Des de les dues estacions es remarca «l'òptima qualitat» en què es troben les pistes.

Tant la responsable comercial de La Molina, Marta Viver, com Boter, creuen que el final de temporada serà «extraordinari» pel què fa a nevades. Amb tot, reconeixen que no es repetiran les «xifres històriques» de l'any passat, si bé Boter va recordar que aquest any van obrir «molt aviat», l'1 de novembre, fet que ha portat a què hagi estat un dels anys en què més dies s'ha pogut esquiar a Masella. Viver va deixar clar que la temporada passada van fer «rècord» d'assistència i de neu, però es va mostrar «molt contenta» de les xifres d'aquesta. «La realitat és que hidrològicament parlant ha estat seca, però per fortuna l'acabarem molt bé», va reblar Viver.


Vallter 2000 reobre

Les nevades que han caigut els últims dies han fet que la tercera estació del pirineu gironí, Vallter 2000, hagi reobert malgrat que portava tancada més d'una setmana. De fet, han estat les pressions per part d'alguns empresaris de la zona - especialment els hostalers - perquè es fes alguna cosa per aprofitar una nova arribada d'amants dels esports de neu durant la Setmana Santa.

La Molina espera tancar les portes el proper 22 d'abril, i fins aleshores, Viver va remarcar que hi haurà «gruixos importants de neu» i més de 30 quilòmetres esquiables. Masella, en canvi, no té decidida la data en què tancarà, però confia en anar més enllà i abaixar la persiana el mes de maig. Malgrat que tant La Molina com Masella són dues instal·lacions que fan de l'hivern font de recursos principal, cada vegada s'estan obrint a nous projectes que incloguin activitats tot l'any. L'objectiu és desestacionalitzar els ingressos i fer atractiva l'estació també en la temporada estival. La Molina, en concret, proposa des de fa un temps activitats per a famílies i grups que començaran el 15 de juny i fins al 15 de setembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook