Un total de 30 establiments de la ciutat de Girona han participat enguany a la Setmana Gastronòmica de Girona, la mostra culinària més antiga de tot Catalunya, que es va celebrar del 5 al 14 d'abril a la capital gironina. Els establiments van mostrar, en la 39a edició de la campanya, l'essència de la seva cuina amb propostes per a tots els paladars i a preus per totes les butxaques. Restaurants de llarga història a la ciutat i d'altres recentment oberts, van donar al públic la possibilitat de tastar la gran varietat de la cuina gironina en menús especials durant deu dies.

La campanya està organitzada per l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona. Després de 39 anys d'història, l'objectiu de la campanya continua essent el mateix que en la seva primera edició: promoure la cuina local oferint menús gastronòmics especials, per a tot tipus de paladars i butxaques; utilitzant com sempre, el millor producte de proximitat i qualitat.

La Setmana Gastronòmica de Girona és la mostra culinària més antiga de tot Catalunya i un any més ha promogut la cuina local i de les comarques gironines oferint menús gastronòmics especials. Dins d'aquesta voluntat, la campanya vol donar a conèixer les actuals tendències gastronòmiques així com els nous i futurs corrents culinaris de la cuina catalana. L'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona és una entitat que té com a objectius promocionar la gastronomia i el turisme sostenible amb l'organització d'actes i la participació en esdeveniments.