18 de abril de 2019
18.04.2019
Diari de Girona

Plataforma Educativa premia Proactiva Open Arms

Els premis d'acció social han rebut 77 projectes d'arreu de Catalunya i la resta de guanyadors se sabran el 23 d'abril

19.04.2019 | 18:51
L'entrega de premis de l'any passat

El fundador de l'ONG Proactiva Open Arms, Òscar Camps, serà reconegut amb el premi de corresponsabilitat ciutadana que Plataforma Educativa entregarà dimarts, 23 d'abril, per la tasca humanitària que realitza al Mediterrani. Aquesta distinció, que recollirà el cap de màquines del vaixell que dona nom a l'organització, Francesc Llambrich, s'emmarca en la setena edició dels Premis Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras, dotats amb 1.500 euros per a projectes d'emprenedoria i innovació social.

Aquesta convocatòria ha rebut 77 projectes socials d'arreu de Catalunya i els guanyadors es donaran a conèixer la diada de Sant Jordi al migdia, en un acte al CaixaForum de Girona. Els premis també reconeixen la trajectòria d'una persona en l'àmbit social, a proposta de la ciutadania, el guardó que en aquesta ocasió s'ha adjudicat a Òscar Camps.

L'any passat, Plataforma Educativa va premiar l'educador social Jordi Biach, l'escola de circ social de Terrassa Club esportiu Horitzó 1994 i el projecte «Els menuts de Girona» de l'empresa Multisignes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit