El port d'Empuriabrava ha accollit durant una setmana una gran exposició d'embarcacions a la venda que va finalitzar ahir. L'edició d'aquest any ha acabat amb un 21% de vendes i gran quantitat de contactes que majoritàriament acabaran convertint-se en vendes per arribar al 25% d'embarcacions venudes en una sola setmana. El tipus d'embarcació més demandada ha estat la motora d'entre 5 i 8 metres d'eslora, amb preus de venda d'entre 20.000 i 60.000 euros.

Velers, motores, pneumàtiques i jet ski van ser exposats al recinte firal, de 25.000 metres quadrats, a la zona portuària de la Marina. Trenta-set expositors nàutics, representant les marques més conegudes, han estat a la Fira informant els visitants i mostrant les embarcacions que es trobaven a la venda. Un cop més el percentatge de vendes ha estat satisfactori i s'ha arribat a nivells de les anteriors edicions.

La Fira d'Empuriabrava és actualment la de més envergadura que se celebra al país i és molt esperada entre els apassionats del mar i les embarcacions. El primer cap de setmana es va tancar un gran nombre d'operacions i l'impuls que va agafar ja indicava que novament es compliria amb les expectatives.