28 de abril de 2019
28.04.2019
Diari de Girona

Més de 300 gironins fan proves per entrar a la universitat

Són persones de més de 25 i 45 anys que volen cursar una carrera l'any vinent La majoria han optat per la branca d'Humanitats i Ciències

28.04.2019 | 00:16
Alguns dels estudiants que van fer ahir les proves a la UdG.

Un total de 312 aspirants a entrar a la universitat el curs vinent majors de 25 i 45 anys han començat les proves per poder cursar una carrera. Els exàmens van començar ahir amb la part comuna, que inclou les proves de català, castellà i comentari de text, a més de la llengua estrangera que s'hagi triat.

La part específica –que com la llengua estrangera només la fan els que s'examinen a majors de 25 anys– es farà el dissabte 4 de maig.

En aquest sentit, la majoria dels que es van apuntar a fer les proves a la Universitat de Girona (UdG) han escollit la branca d'Humanitats i Ciències Jurídiques, seguida de les Ciències de la Salut. Pel que fa a idioma estranger, la gran majoria (245) van optar per l'anglès, seguit del francès (22).

Està previst que les notes es puguin consultar a partir del 22 de maig. A partir d'aleshores s'obre un període de tres dies de revisió per a aquells estudiants que no estiguin d'acord amb la nota.

El 27 de maig, els alumnes que no hagin demanat una revisió es podran descarregar el certificat, mentre que els que estiguin pendents d'aquest tràmit, no ho podran fer fins al 3 de juny.

Ahir també es van fer les Proves d'Aptitud Personal (PAP), requisit indispensable per a aquelles persones que volen estudiar un grau en Educació Infantil i Primària. En total, s'han matriculat a les comarques de Girona 517 persones.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook