Un 57,5% dels veïns de Riudaura van votar les propostes del pressupost participatiu. Es tracta de 225 votants sobre un cens de 391 persones. Podien votar a partir de 16 anys. L'alcalde de la localitat, David Jané, ahir es va mostrar satisfet per l'alt percentatge de participants. Va considerar que, tot i que les votacions es van fer al mateix temps que les eleccions generals, la participació va ser molt bona. La major part dels votants, 204, ho van fer de manera presencial, i només 21 ho van fer per internet.

Els votants van escollir 4 propostes sobre les 11 presentades. La proposta més votada va ser la millora de la seguretat de les zones de pas infantils, amb un pressupost de 5.000 euros. Segons l'alcalde, consisteix a pintar passos de vianants i posar una barana de protecció a la zona de sortida de l'escola. La segona va ser adequar el Centre Cívic per fer-hi celebracions, amb 4.500 euros. La tercera va ser l'elaboració d'un pla d'accessibilitat per a Riudaura, amb 3.300 euros, i la quarta, l'aïllament acústic de la sala polivalent de l'escola, amb 7.700 euros.

Les quatre primeres propostes sumen un total de 20.500 euros i, per tant, en un ple de l'Ajuntament haurà de decidir si també fan les propostes menys votades.