30 de abril de 2019
30.04.2019
Diari de Girona

Entren a l'escola 9d4t de Quart i s'emporten 12 tauletes digitals i 4 ordinadors portàtils

Van forçar una porta corredissa amb una palanca i no era la primera vegada que provaven d'accedir al centre

30.04.2019 | 13:24
Entren a l'escola 9d4t de Quart i s'emporten 12 tauletes digitals i 4 ordinadors portàtils

Robatori a l'escola 9d4t de Quart (Gironès). Uns lladres han accedit al centre forçant una porta corredissa i s'han endut dotze tauletes digitals i quatre ordinadors portàtils. Segons sembla, el robatori va tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge. I no era la primera vegada que els lladres intentaven entrar a l'escola, perquè ja ho havien tornat a fer el dia anterior (tot i que en aquella ocasió no van endur-se res). El centre està situat en una zona on hi ha poques cases al voltant, en un dels extrems del nucli urbà. No disposa ni d'alarma ni de càmeres de seguretat. La direcció de l'escola ja ha denunciat el robatori als Mossos d'Esquadra i la policia ha obert una investigació per intentar localitzar-los.

L'escola 9d4t està situada al carrer Mas Ferriol, en un dels extrems del nucli urbà. Divendres de la setmana passada, la direcció va adonar-se que uns lladres havien entrat al centre, però en aquella ocasió no van trobar a faltar res.

La situació, però, va canviar aquest dilluns. Quan els professors van arribar a l'escola, van veure com els havien robat dotze tauletes digitals i quatre ordinadors portàtils. La direcció del centre creu que els lladres són els mateixos del divendres, i que en aquesta ocasió van entrar a l'escola durant la matinada de dissabte a diumenge (perquè aquell dia al matí el 9d4t va acollir un curs, i el material encara hi era).

Per accedir a les aules, situades en barracons, els lladres van forçar una porta corredissa fent palanca. L'escola no té alarma ni càmeres de videovigilància i com que era de nit i tampoc hi ha massa cases al voltant, els lladres van poder actuar amb certa impunitat.

La direcció de l'escola 9d4t ja ha denunciat el robatori als Mossos d'Esquadra. Els agents han obert una investigació i treballen per intentar localitzar els autors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit