01 de maig de 2019
01.05.2019
Diari de Girona

Masella tanca la temporada amb esquiadors amb banyador

L'estació ha estat sis mesos oberta i ha assolit un rècord d'esquiadors

01.05.2019 | 18:16

L'estació d'esquí alpí de Masella ha tancat aquest 1 de maig la segona temporada més llarga de la seva història: 182 dies que representa un total de 6 mesos i 1 dia d'obertura. Va ser la primera estació del Pirineu en obrir portes i l'última en tancar. En una temporada amb nevades escasses, els canons artificials han permès garantir la pràctica de l'esquí i que per l'estació hi hagin passat més esquiadors que mai.

Des del departament comercial de l'estació, destaquen que l'estació s'ha convertit en un generador de riquesa de la comarca de la Cerdanya, ja sigui de forma directe com indirecte. Afegeixen que la 2018/19 ha estat «la segona temporada rècord en facturació i la segona temporada rècord en número de dies d'esquí en els 51 anys d'història de l'estació de Masella».

Aquest 1 de maig, amb temperatures força elevades, esquiadors amb banyadors i molt poca roba amb fet les últimes baixades per les pistes. L'estació assegura que, si les condicions de neu ho permeten, pensen tornar a obrir portes el primer cap de setmana de novembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook