L'estació d'esquí de Masella va tancar ahir la temporada d'una manera ben original: donant la benvinguda a l'estiu. Per això, la majoria dels esquiadors que ahir es trobaven a l'estació van practicar les diverses disciplines esportives de neu equipats amb banyadors, flotadors, camises hawaianes, gorres i, els més agosarats, sense samarreta.

Enguany, l'estació d'Alp ha estat oberta durant sis mesos i un dia. Concretament, les instal·lacions van començar a funcionar l'1 de novembre de 2018, la data d'obertura més primerenca de la història de Masella, i va tancar ahir, l'última a fer-ho dels Pirineus. En un comunicat emès ahir, des de l'estació van fer un balanç «excel·lent» de la temporada. En aquest sentit, va ressaltar que tot i les nevades escasses, la manca de neu natural ha estat compensada «amb els treballs de la moderna xarxa de neu produïda de Masella i, també, amb l'esforç coordinat de tots els departaments de l'estació per assolir-ho». En total, Masella ha obert 182 dies i 20 nits.

També van destacar que aquesta ha sigut la segona temporada «rècord» en nombre d'esquiadors, en facturació i en nombre de dies d'esquí en els últims 51 anys d'història de l'estació de Masella. «A partir d'ara a Masella treballem amb les novetats de la temporada 2019-20 i que l'estació obrirà el primer cap de setmana de novembre que les condicions de la neu ho permetin», van avançar.