La Plataforma Rejovenim Olot va ser presentada fa pocs dies. L'objectiu de la Plataforma és millorar l'oferta d'oci nocturn de la ciutat. De moment, han aconseguit 500 firmes que preveuen presentar a l'Ajuntament. També volen organitzar un debat, en el qual convidaran tots els partits polítics que presenten candidatures a les municipals.

L'acte de presentació es va fer en forma d'assemblea. Així, van parlar membres de les formacions polítiques locals com ERC i la CUP, empresaris de l'oci nocturn, de la restauració, músics i joves.

Els participants van coincidir en opinar que en els últims deu anys l'Ajuntament no ha fet res per evitar la mort de la vida nocturna de la ciutat. Així doncs, la finalitat de la plataforma és aconseguir que Olot recuperi i millori la vida nocturna des del respecte i la consideració. També van acusar l'Ajuntament de fer d'Olot una ciutat dormitori.

Els representants del sector dels locals d'oci nocturn van recordar que anys enrere a Olot hi havia dues discoteques que programaven espectacles i feien festes amb la presència de famosos de l'època. Llavors, l'Olot nocturn atreia joves de les comarques veïnes. Van oposar que ara els joves olotins marxen a fora a la recerca de l'ambient que no troben a Olot.

Els representants dels partits polítics van coincidir a demanar que l'oci nocturn no sigui sexista. També van considerar que la millora de l'oci nocturn local serveix per evitar que els joves facin desplaçaments nocturns en cotxe cap a altres localitats.

La presentació de la plataforma va ser precedida d'un debat a les xarxes socials.