09 de maig de 2019
09.05.2019
Diari de Girona

La Cerdanya revisarà 500 quilòmetres de la xarxa de camins

L'àrea de Turisme detectarà els senders amb problemes per garantir-ne l'accés dels visitants

08.05.2019 | 23:54
La Cerdanya revisarà 500 quilòmetres de la xarxa de camins

La Cerdanya iniciarà la revisió de més de 500 quilòmetres de la xarxa de camins per detectar quines són les millores necessàries. L'actuació consistirà en la inspecció sobre el terreny de camins senyalitzats per documentar el seu estat actual i determinar quines millores cal realitzar-hi.

Tal com ha explicat l'àrea de Turisme de la Cerdanya, a part de la revisió, aquesta actuació també inclou la preparació de la documentació sobre el terreny per revisar la senyalització instal·lada i la documentació de les incidències en la viabilitat dels camins. És a dir, la dificultat de pas per vegetació, la dificultat de pas per problemes en el ferm o la plataforma del camí, les dificultats de pas per problemes de propietat, tanques o filat, i les dificultats de pas per la pèrdua o desaparició de la traça del camí.

Aquesta actuació ha de permetre posar al dia els senders senyalitzats de la comarca, amb l'objectiu de poder oferir en bones condicions «un millor producte per als caminadors que visiten el territori, per donar a conèixer la comarca i posar en valor el patrimoni natural i cultural».

L'actuació ha d'estar al setembre

-La previsió és que l'actuació estigui finalitzada al setembre d'enguany. El projecte té un cost de 12.500 euros, que es finançaran amb una subvenció de l'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i l'Aran.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit