El proper 13 de juny torna a Girona l'esdeveniment eWoman, amb l'objectiu de servir d'altaveu per mostrar els casos d'èxit de dones que han destacat dins la seva trajectòria professional i que lluiten en diferents entorns d'actualitat.

L'acte es farà al Palau de Congressos de Girona a partir de les 9.30 h organitzat per Diari de Girona i Prensa Ibérica; patrocinat per LaLiga, la Universitat de Girona, Oliva Motor, Fibracat i Endesa; impulsat per CaixaBank amb la col·laboració de Dermika, Palace Woman, l'Ajuntament de Girona i Prat Sàbat.

La jornada està concebuda per servir de motivació i inspiració a altres dones i enfortir la imatge de la dona d'avui, integrada en llocs professionals diversos. I també es concep com a promotora del diàleg i la igualtat.

El programa es compondrà de la introducció per part de Laura Fanals, periodista del Diari de Girona, seguit de les intervencions curtes de les ponents, una activitat de coaching a càrrec d'Usoa Arregui, coach i cofundadora de Cambyo junt amb Ignacio Alonso i Alfredo Julià; i el lliurament de premis que donaran lloc a una jornada amena i dinàmica.

Entre les ponents d'aquesta segona edició hi haurà la cofundadora i directora de màrqueting de Fibracat, Meritxell Bautista; la presidenta de Grupo Vitalia y HoffmannWorld, Catalina Hoffmann Muñoz-Seca; una representant de la Universitat de Girona; una professional de CaixaBank; i finalitzarà amb la ponència de la responsable de gestió mediambiental d'Endesa, Nerea de la Corte.

Durant la jornada es reconeixerà a tres dones eWoman entre les assistents. Diari de Girona lliurarà tres premis en tres categories:

  • eWoman 2019 Negoci online, en la qual el jurat premiarà dones disruptives que han aconseguit convertir la seva il·lusió en un negoci consolidat en l'entorn digital.
  • eWoman 2019 Trajectòria professional by CaixaBank, es valora el compromís social i la feina que les candidates han desenvolupat al llarg de la seva vida laboral.
  • eWoman 2019 Mèrit esportiu by LaLiga.

Les 3 premiades rebran un guardó i podran explicar a través d'una entrevista al diari la seva experiència ewoman i donar a conèixer el seu perfil professional.

Les inscripcions per ser candidates al premi es poden enviar per correu electrònic a esdeveniments@ddg.cat abans del 28 de maig de 2019. Els requisits per participar-hi són: ser major d'edat, ser dona, tenir una vinculació amb la comarca del Gironès: que hi hagi nascut o que hi hagi residit més de 10 anys i inscriure's en l'esdeveniment.

Les candidates seran proposades i designades per una comissió formada per representants d'associacions empresarials gironines, els patrocinadors i organitzadors de l'esdeveniment. Les tres guanyadores seran designades per aquesta Comissió.

eWoman està inspirat en dones d'èxit del nostre entorn i té l'objectiu de premiar l'esforç i el talent de les dones a l'era on la multitasca fa front a l'èxit. La iniciativa compta amb 16 seus repartides per tot Espanya per demostrar que no és el lloc sinó la intenció. Per això les dones emprenedores i empresàries de cadascuna de les seus, expliquen en aquestes ponències la seva trajectòria i les seves experiències, a més de consells que serviran d'inspiració i aprenentatge per les persones que assisteixin a l'acte. La segona edició continua després de premiar en l'últim any 57 dones pel seu talent i lideratge professional en un circuit de catorze esdeveniments als quals hi han assistit més de 2.000 persones. Per assistir-hi cal una inscripció prèvia gratuïta i es pot fer a través del web www.ewoman.es.