Diverses persones van resultar ferides lleus en l'enfrontament registrat ahir a Verges entre un grup que retirava llaços grocs i banderes estelades i alguns veïns, que els van recriminar aquesta acció. L'incident es va produir poc després de tres quarts d'una del migdia, quan un grup de persones, segons sembla vinculades als autoanomenats Grups de Defensa i Resistència (GDRs), va arribar a la localitat baix-empordanesa i va procedir a retirar banderes estelades dels fanals públics i llaços grocs, segons es va poder veure a diversos vídeos que van ser penjats a les xarxes socials durant tota la jornada.

Crits i empentes

Un altre grup de veïns de la població els va recriminar aleshores l'acció, la qual cosa va derivar en un enfrontament amb crits i empentes que va acabar amb diversos ferits lleus. Diversos agents dels Mossos d'Esquadra es van interposar entre els dos bàndols i finalment van acompanyar fins als afores de la localitat baix-empordanesa el grup que havia arribat des de fora.

Fonts oficials van assenyalar que la policia de la Generalitat va obrir diligències sobre aquests fets i els seus agents van informar els agredits a l'enfrontament del seu dret a presentar denúncia.