Els Mossos de Trànsit de Girona han detingut un veí de Celrà per l'atropellament mortal de Cornellà del Terri d'aquest divendres. Està previst que passi properament a disposició del jutge de guàrdia de Girona.

L'accident vas deixar un veí de Borgonyà que anava en bicicleta mort a la variant de Banyoles.

La investigació policial ha culminat amb la detenció aquest diumenge del veí de Celrà de 57 anys i nacionalitat espanyola.

El detingut ha quedat acusat de tres delictes: ser el presumpte autor d'un homicidi per imprudència, abandonament del lloc de l'accident i omissió de deure de socors.

La mort del ciclista es va produir a les set del matí però ningú va donar l'avís fins pels volts de les deu del matí.

Arran aquest fet, l'Àrea Regional de Trànsit de Girona va iniciar una investigació que va comptar amb la col·laboració de la ciutadania i que va culminar aquest diumenge amb la detenció del presumpte autor de l'atropellament.

Durant la inspecció ocular del lloc de l'accident es va localitzar restes i vestigis que van ajudar els investigadors a determinar el tipus i marca de vehicle implicat en el xoc.

La recopilació de tota la investigació va establir que el vehicle implicat, que presentava danys a la part dreta i lluna davantera, era de lloguer

El detingut, a qui no li consten antecedents, ha passat aquest matí a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.