L'Obra Social "la Caixa" i la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre van renovar ahir el seu conveni de col·laboració. El principal objectiu d'aquest és afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter formatiu i social, entre les quals destaca la convocatòria de la Beca Xiquet Sabater. A través d'aquesta iniciativa, l'Obra Social "la Caixa" i l'entitat presidida per Hallé promouen la incorporació de joves al mercat laboral dins el sector turístic. La Beca Xiquet, que enguany celebra la seva 23a edició, és només una de les moltes accions que es realitzen gràcies al conveni amb l'Obra Social "la Caixa".

La Beca Xiquet Sabater -que porta el nom de l'hoteler que va presidir 18 anys l'entitat- s'adreça a titulats en hostaleria i /o turisme perquè puguin continuar els seus estudis i especialitzar-se.

La signatura de l'acord va tenir lloc a la nova oficina Store Sant Feliu de Guíxols de CaixaBank, i va comptar amb la presència del director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i de la presidenta de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Bàrbara Hallé.

Més de 80 cursos el 2018

Aquesta Unió d'Empresaris va realitzar en el darrer any 2018 més de 80 cursos que van comptar amb la presència de gairebé 700 alumnes. L'associació també porta a terme projectes per a la inserció de persones en situació vulnerable (reagrupaments familiars, immigrants, joves sense formació ni ocupació).

A banda d'això, els seus objectius són els de representar, defensar, gestionar i fomentar els interessos empresarials dels seus membres. S'aposta decididament per iniciatives que facilitin la incorporació dels joves al món laboral, així com la formació d'empresaris i treballadors en els seus àmbits professionals.