La Policia Nacional ha reforçat la vigilància per trobar Mohamed Soultana, a qui qualifica de delinqüent «extremadament violent i perillós». Fugit de la Justícia, que l'acusa d'un delicte d'assassinat amb arma de foc, sobre ell pesa una ordre europea de detenció i lliurament a les autoritats alemanyes.

Segons publica Welt, Soultana, de 42 anys, va matar d'un tret a una dona de 44 a Offenbach, després del que va fugir del país cap a Bèlgica, on se li ha perdut el rastre. La policia alemanya sospita que la intenció de Soultana podria ser la de fugir al Marroc, el seu país d'origen, passant per "qualsevol part de la frontera" d'Espanya.

El Grup de Fugitius Internacionals de la Policia Nacional demana «màxima difusió» de la foto de Mohamed Soultana perquè s'endureixin les mesures de seguretat als punts fronterers (entre ells els de les comarques gironines), així com en ports i aeroports. La investigació de les autoritats alemanyes apunta que el presumpte assassí estaria armat.

Mohamed Soultana és marroquí, té 43 anys, gairebé fa dos metres d'altura, i té els ulls foscos, i la barba i el cabell negre. Si algun ciutadà creu que l'ha vist, es recomana que informi a la Policia.