L'aparcament de la zona del carrer Poeta Machado de Cassà de la Selva. En total, el solar habilitat permet encabir-hi 48 places d'aparcament gratuït, que se sumen a les més de 225 places que s'han creat en aquesta legislatura. L'aparcament ha estat possible gràcies a un acord per a una nova cessió de terreny i la durada del conveni al qual s'ha arribat entre el consistori i els propietaris del solar és indefinit, amb un mínim de cinc anys.

Amb l'arranjament d'aquest aparcament també s'ha adequat el paviment del camí per a vianants que connecta el carrer Poeta Machado i el carrer Migdia per tal de facilitar l'accés al nucli i al Passeig Vilaret.

Els propietaris del solar van demanar a l'Ajuntament que en els treballs d'adequació es tingui en compte la figura del cassanenc Narcís Artau, que era l'antic propietari del terreny. Des del consistori s'ha instal·lat un monolit que recorda la figura d'aquest extreballador del suro i exlíder sindical, que va morir l'octubre del 2014, als 94 anys.

Reclutat a la Guerra Civil espanyola en la lleva del biberó, Artau va estar presoner en un camp a Balaguer i després a Terol. Artau va ser un dels fundadors i delegat de CCOO, a més de militar uns anys al PSUC.