La Zona Jove Gironès, a través del Consell Comarcal, ha impulsat, durant aquest curs escolar 2018-2019, el projecte titulat Em Faig Gran. Es tracta d'un projecte educatiu destinat a l'alumnat de 6è de Primària que finalitza aquest cicle escolar i que començarà el curs vinent els estudis de Secundària. Molts d'aquests joves deixaran el seu poble de referència, on la majoria dels quals han estudiat en tota la seva edat escolar.

Amb l'objectiu de fomentar la interacció entre els joves de sisè i facilitar la descoberta de l'institut on estudiaran el curs 2019-2020, s'ha organitzat una jornada de jocs de coneixença en el nou centre de referència, on rebran classes de Secundària.

Trobades

Dins dels projecte s'han organitzat dues trobades: el divendres 26 d'abril, en el nou emplaçament de l'institut de Sarrià, es va fer la trobada amb l'alumnat de les escoles de Sant Jordi Desvalls, Cervià de Ter, Medinyà, Sant Julià de Ramis i Sarrià de Ter. El divendres 10 de maig es va celebrar la trobada de l'alumnat de 6è de Primària de les escoles de Flaçà, Bordils i Celrà.