Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per robar més de 2.500 litres de gasoil de camions en una àrea de servei d'Aiguaviva.

La policia va arrestar el lladre després que els intentés despistar anant amb les llums apagades per l'autopista fins a Salt.

L'arrestat és un veí de Roses, de 44 anys i nacionalitat romanesa. Els agents l'acusen de ser el presumpte autor dels delictes de resistència i desobediència als agents de l'autoritat, conducció temerària i robatori amb força.

Els fets van succeir al voltant de les 4 de la matinada del dimarts 21 de maig. Una patrulla de paisà, que feia tasques de prevenció de robatoris, va observar un home a l'àrea de descans de l'AP-7 d'Aiguaviva que treia una mànega de l'interior d'un dipòsit d'un camió, la carregava dins una furgoneta i marxava del lloc. Els Mossos el van seguir, i el conductor, en veure que el seguien, va apagar els llums del vehicle i va circular més de tres quilòmetres per l'autopista a les fosques. Quan va arribar a la sortida de Girona sud de l'AP-7 va activar les llums de nou i va sortir. Els policies havien establert un control i el conductor va fer un gir brusc, va passar enmig de la tanca i el vehicle dels policies per intentar fugir, però pocs metres més enllà es va quedar encallat en un camí de terra. Tot seguit, va intentar fugir corrent. Quan els agents van examinar l'interior del vehicle van trobar-hi més de 2.500 litres de gasoil robats.