31 de maig de 2019
31.05.2019
Diari de Girona

La Guàrdia Civil de Girona subhastarà 267 armes, la major part escopetes

L'arsenal està format per 194 llargues, 26 pistoles, 24 carrabines, sis rifles i 15 revòlvers

31.05.2019 | 00:15
La Guàrdia Civil de Girona subhastarà 267 armes, la major part escopetes

La Guàrdia Civil subhastarà 267 armes. L'arsenal està format per 194 escopetes, 26 pistoles, 24 carrabines, sis rifles i 15 revòlvers. L'acte es realitzarà el 10 juny i la modalitat és la del sobre tancat. El sistema de pagament per sobre tancat obliga els compradors a posar en un sobre el preu que estan disposats a pagar juntament amb el comprovant que han pagat a Hisenda el 25 per cent del preu que posin a l'arma.

Les armes a subhastar es trobaran exposades al públic a la comandància de la Guàrdia Civil a Girona. Tot l'arsenal es podrà veure del 3 al 7 de juny entre les nou del matí i la una del migdia.

L'última subhasta es va fer el setembre passat i en aquella ocasió hi havia menys armes, 234.

Cal recordar que les armes arriben a mans del cos policial després que en la seva majoria els seus propietaris les hagin entregat després que els hagi caducat la llicència i que després de dipositar-les als policies i passat un any no les han tornat a reclamar. També hi ha alguna peça que prové de gent que es vol desprendre de l'arma. I fins i tot n'hi ha de procedents d'algun afer judicial o de comissos policials.

L'obertura pública dels sobres començarà a les 9 del matí del dia 10 de juny a les mateixes dependències de la comandància de Girona.

Aquest tipus d'acte sol atraure caçadors i persones que es dediquen al tir olímpic. Per poder saber si aconseguiran l'arma que desitgin hauran d'esperar el dia 10.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook