La Creu Roja de Girona ha reconegut aquest dijous la responsabilitat social corporativa de les empreses gironines que han dut a terme accions que han beneficiat unes 470 persones. L'entitat, en el marc dels programes Incorpora de la Fundació Bancària La Caixa i Un Repte Social Empresarial, ha organitzat un acte per reconèixer el compromís social amb Creu Roja de sis de les noranta empreses gironines amb qui col·labora per fomentar l'ocupació i garantir la igualtat de tracte i d'oportunitats.

En aquesta edició, les empreses reconegudes han estat Viñolas Metall, Mascotrans Logístic, Bauhaus, Distribuïdora Internacional Alimentària, el Gremi de carnissers i xarcuters artesans de les comarques giroines i Horno de San Juan.

La trobada a la sala d'actes del CaixaForum Girona ha servit per visibilitzar les aliances de Creu Roja amb l'empresariat gironí. Ha comptat amb les intervencions del coordinador de la Xarxa Incorpora, Roger Casero; el director de PlayBrand, Xevi Montoya, i la referent de cooperació empresarial i RSC del servei d'ocupació de Creu Roja a Girona, Verònica Fernández.